Yhteistyökumppanit


Haluatko tukea toimintaamme yhteistyökumppanina?

 
(kuva Inkeroisten vpk:n ja Kopekon yhteisharjoituksesta 2019)           


Koulutettu pelastuskoira voi pelastaa ihmishenkiä

Pelastuskoiria ja koirien ohjaajia (=koirakko) koulutetaan etsimään kadonneita henkilöitä viranomaisten apuna erilaisissa, vaativissa olosuhteissa. Koirakot työskentelevät hälytystehtävillä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmissä. Hälytysryhmien jäsenet auttavat poliisia ja muita viranomaisia kadonneiden henkilöiden etsinnöissä. Hyvä pelastuskoira pystyy tarkastamaan ohjaajansa kanssa laajojakin alueita nopeasti ja luotettavasti. Pelastuskoiria koulutetaan sekä haku-, raunio- että jälkityöskentelyyn. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja pelastuskoirat ovat merkittävä apu viranomaisten apuna etsintätehtävillä, ja osa yhteiskunnallisesti merkittävää vapaaehtoistyötä.
 

Voit tukea toimintaamme kalustoavustuksella. Kalustoavustukset voivat olla toimintaamme tukevaa etsinnässä hyödynnettävää kalustoa, esim. radiopuhelimet, otsalamput, käsivalaisimet, ensiapuvälineet, retkitarvikkeet yms.

Voit myös tukea toimintaamme antamalla yhdistykselle harjoitusluvat omistamillesi maille tai erityisalueille, kuten varastoalueille, erilaisiin halleihin ja rakennuksiin.

Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön. Koiranohjaajat kustantavat omat henkilökohtaiset ja koiransa varusteet itse. Yhdistyksen yleiseen toimintaan tarkoitetut varustukset ja kalustot rahoitetaan yhdistyksen jäsenten jäsenmaksuilla. Kalustoa on osaltaan saatu myös toimintaa kannattavien henkilöiden sekä toimintaa tukeneiden yrityksien kalustoavustuksilla.Toiminnastamme lisää tietoa laittamalla sähköpostia:
kouvolanpelastuskoirat@gmail.com 

Tukijoillemme tarjoamme näkyvyyden netti- ja Facebook-sivuillamme.
Pyydettäessä tulemme myös mielellämme esittelemään toimintaamme teille lähemmin.
Ota yhteyttä, mikäli haluat tukea toimintaamme!
 

Toimintaa tukeneet tai sponsoroineet yhteistyökumppanit 
   

  

pektra oy